Skip to content

The perfect kiss......and the....... sound.

Archived

39 replies · 9,546 views

This is an archived legacy thread. Replies are closed, but the discussion is preserved.

Σίγουρα το θέμα της χθεσινής βραδιάς για πολλούς από μας, είναι αναμφίβολα η επιστροφή του THE PERFECT KISS στο playlist τον συναυλιών του συγκροτήματος. Αυτό όμως που μας άφησε την χειρότερη εντύπωση είναι τα χαλιά των διοργανωτών στο θέμα του ήχου. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και ποιο ευθύνονται, αλλά χειρότερο ήχο από αυτόν που ακούσαμε χτες και να ήθελες να βγάλεις δεν μπορούσες, έπρεπε να προσπαθήσεις πολύ.

0 likes

Όντως ο ήχος ήταν χάλια, ίσως να φταίει και ο αέρας. Μακάρι να υπήρχαν κάποιες σειρές από ηχεία και πίσω. Anyway και αυτά στο πρόγραμμα είναι πολλές φορές, δεν μπορώ να βρίσω τους διοργανωτές με τίποτα γιατί κατάφεραν και τους έφεραν after all. Αν θέλουν να επανορθώσουν καλά θα κάνουν να τους φέρουν και του χρόνου!!! Λοιπόν, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ παιδιά, ακόμη ονειρεύομαι, το TPK ακούγεται ακόμη μέσα μου, δεν θέλω να δουλέψω σήμερα.

0 likes

Ε μην το παρακάνουμε παιδιά... Δεν ήταν και τόσο άσχημο..

Οι ΝΟ και όλο τους το crew την χαρακτήρισαν Great Gig, Great night, και έμειναν ευχαριστημένοι από όλα...

Ο αέρας δεν βοήθησε καθόλου στον ήχο ενώ σκεφτείτε ότι ήταν σε εντελώς ανοικτό χώρο με καμία κουστική..

Εμένα ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιήθηκε.. Αυτό μου αρκεί..

0 likes

Κι εγώ παιδιά δε δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σας όσον αφορά την επιτυχία των διοργανωτών στο να κλείσουν μια τέτοια συναυλία.

Το πόσο των 300.000 € που ακούγεται ότι ζήτησαν οι ΝΟ είναι πραγματικό?

Ίσως μια σειρά ηχείων πίσω θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα του αέρα, αλλά θα προτιμούσα να ήταν σε κλειστό χώρο.

Έτσι θα αρκεστώ κι εγώ στο ότι ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Τέλος πάντων, μακάρι να έπαιζαν και άλλη μια μέρα κι ας ήταν το ίδιο χαλιά ο ήχος.

Καλημέρα σε όλους

0 likes

chris wrote:

Το πόσο των 300.000 € που ακούγεται ότι ζήτησαν οι ΝΟ είναι πραγματικό?

Polla sou fainontai? :)

0 likes

Δεν είναι πολλά, για ένα συγκρότημα σαν τους ΝΟ, απλά με ένα τέτοιο πόσο δε μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις από τους διοργανωτές, έτσι μπορώ να δικαιολογήσω το χώρο και το ηχητικό εξοπλισμό. Πάντως δε νομίζω ότι τους έμειναν και πολλά στην τσέπη!

0 likes

kalimera. nomizo pos kanete lathos gia to thema ixou. imoun brosta apo ta kiklidomata epi mia ora. gia tin akribeia brosta apo ta ixia. se ekeino to simio logiko einai na min akous tipota. meta apo mia ora molis efiga apo ekeino to simio giati ta paiksa stin kirioleksia piga akribos dipla apo to simio pou itan oi konsoles. ekei o ixos mou fanike teleios.

genika pantos ego prosopika apo ton ixo emeina arketa ikanopoiimenos

kai kati akoma. pote se mia sunaulia den bazeis ixeia stin idia euthia me ton kosmo. to ixio prepei na einai diagonia kai psila gia na anebainei o ixos psila. isos na ftaiei kai ayto

0 likes

chris wrote: Δεν είναι πολλά, για ένα συγκρότημα σαν τους ΝΟ, απλά με ένα τέτοιο πόσο δε μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις από τους διοργανωτές, έτσι μπορώ να δικαιολογήσω το χώρο και το ηχητικό εξοπλισμό. Πάντως δε νομίζω ότι τους έμειναν και πολλά στην τσέπη!

:thumb: Σωστά... Δυστυχώς όμως εδώ στο GR δεν ευχαριστιομαστε με τιποτα! Δε λέω ότι πρέπει να κάνουμε και την πάπια, απλά μερικές φορές είμαστε υπερβολικοί!

Και σκέψου και ότι και οι υπόλοιποι δεν ήρθαν τσάμπα...

Όταν κάποιοι λοιπόν προσπαθούν να κάνουν κάτι διαφορετικό και να ικανοποιήσουν κόσμο που δεν είναι και το μεγαλύτερο Target Group θα πρέπει να είμαστε και λίγο πιο χαλαροί. Θα μπορούσε και η Detox αντί να φέρει τους ΝΟ να επιλέξει μικρότερου ποσού και πιο σίγουρης επιτυχίας συγκροτήματα (πάντα στα πλαίσια του οικονομικού) όπως αυτά που βλέπουμε πάλι και πάλι και πάλι...................

0 likes

24 χρονια περιμενα και πιστεύω οτι ακουσα αυτα που ήθελα. Ο ήχος στο σημείο που βρισκόμουν (5-10 μετρα μπροστά απο την κονσόλα) μου φάνηκε παραπάνω απο ικανοποιητικός για συναυλία. Για μενα όλα μα όλα τα λεφτά ήταν το 24hrs και το perfect kiss. Δεν θελω να δουλεψω σήμερα αφήστε με να το χαρω.

0 likes

Thn kithara tou sumner uparxei allos pou "DEN" thn akouge sthn arxh? To mpoukali pou efage o bernard sto kefali to eide kaneis? Pros stigmhn anhsuxhsa oti tha exoume atakth fygh... To koino metrio, polloi asxetoi, mexri kai kati mlpouzakia metallica evlepa.. Opws kai na xei omws oi xontroi kwlogeroi gia allh mia fora fanhke oti einai axeperastoi kai san mousikoi kai san astheneia. H synaulia htan enas kolasmenos tzogos!!! Kernaei kaneis barcelona???

0 likes

Katalava telika oti to koino twn NO einai xorismeno se 2 katigories ... ton 30sthming kai ollon ton 20smthing. Otan me ton kolito xtypiomstan sta JD tragoudia oi pitsirikades dipla mas koitousan kai itan san na legan apo pion planiti irthan aftoi.... To gamato itan me to 24hrs kai to Shadowplay pou ta kseroun ligoi...

0 likes

Doraki! :thumb:

0 likes

Δεν λέω ότι δεν το ευχαριστήθηκα αλλά νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε λίγο πιο ψιλά τον πήχη. Δεν μπορείς να φέρνεις τους ΝΟ στην Ελλάδα και να τους έχεις πίσω από τα σιλό του αεροδρομίου, με το κοινό στο τσιμέντο και την άσφαλτο. Όσο για τον φίλο που μιλάει για την κιθάρα και για το μπουκάλι θα συμφωνήσω. Αν θα μπορούσαν να συμβούν και χειρότερα Το σίγουρο είναι ότι ΝΟ προσπαθούν και τα καταφέρνουν αρκετά καλά. Καλύπτουν και τις δυο κατηγορίες τους κοινού τους. Κι μας που μεγαλώσαμε λίγο και τους μικρότερους από μας.

Προς «vassilispe» Υπάρχει κάτι κοινό με τους φίλους από το Planet of Sound ? ή με Kissamaticlovebubble αν θυμάμαι και καλά?

0 likes

chris wrote: Δεν λέω ότι δεν το ευχαριστήθηκα αλλά νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε λίγο πιο ψιλά τον πήχη.

Όσο για τον φίλο που μιλάει για την κιθάρα και για το μπουκάλι θα συμφωνήσω.

Για τον πήχη συμφωνώ!

Το μπουκάλι και ένας τύπος που πήγε να πηδήξει μέσα παραλίγο να διακόψουν την συναυλία! Έγινε μεγάλος αγώνας στη διάρκεια των 3 πρώτων τραγουδιών για να ησυχάσει ο Tour, o Stage Manager και ο Security της μπάντας... Οι τύποι είναι επαγγελματίες και δεν ανέχονται τίποτα από τα γηπεδικά που δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι φέρνουν σε τέτοιες συναυλίες! Και τι μπορούν να κάνουν οι διοργανωτές; Να απαγορεύσουν τα μπουκάλια επειδή κάποιοι είναι ηλίθιοι ή να έχουν τα ΜΑΤ ανάμεσα στον κόσμο;;;

0 likes

chris wrote:

Προς «vassilispe» Υπάρχει κάτι κοινό με τους φίλους από το Planet of Sound ? ή με Kissamaticlovebubble αν θυμάμαι και καλά?

:thumb:

Πολύ καλά θυμάσαι!

Ποιος είσαι???

:clap:

0 likes

Είμαι (θέλω να πιστεύω ακόμα )«μέλος» στο planet of sound αλλά έχω πολλά χρόνια να έρθω σε επαφή με κάποιον. Τελευταία φορά πρέπει να είδα τον Βασίλη σε κάποια συναυλία. Ξέχασα να σου πω ένα ευχαριστώ για το δωράκι. Σίγουρα θα σου θυμίζει για πολλά χρόνια αυτή τη βραδιά, Εγώ έχω μόνο την μελωδία του ΤΡΚ και του 24hours να θυμάμαι. Αλλά έχω κρατήσει το απόκομμα της τελευταίας συναυλίας που είχα δει. 31-21-1998 Alexandra Palace - London Το set τις οποίας είναι : Regret, Touched by the Hand of God, Isolation, Ceremony, Guilty Partner, Atmosphere, Heart & Soul, Paradise, Bizarre Love Triangle, True Faith, Temptation, Love Will Tear Us Apart, Fine Time, Blue Monday ![](http://C:\Documents and Settings\administrator\My Documents\My Pictures\Alexndra palace.jpg)

0 likes

chris wrote: Είμαι (θέλω να πιστεύω ακόμα )«μέλος» στο planet of sound αλλά έχω πολλά χρόνια να έρθω σε επαφή με κάποιον. Τελευταία φορά πρέπει να είδα τον Βασίλη σε κάποια συναυλία. ![](http://C:\Documents and Settings\administrator\My Documents\My Pictures\Alexndra palace.jpg)

Είχαμε χαθεί από το 96.. Είχαμε όμως Comeback την προηγούμενη εβδομάδα.. Αφού ήσουν μέλος κάπου θα σε έχω κατεγραμμένο, απλά δεν προλάβαμε να κάνουμε όσα θέλαμε για το πάρτι στο Bios και να ψάξουμε και τις παλιές επαφές... Να αναμένεις ειδοποίηση για τις 30 Ιουνίου!

Μένεις ή έμενες Αργυρούπολη; Κάτι μου λέει το επίθετο σου... Ήταν κι ένας κολητός σου μαζί;;; :scratch:

0 likes

Μέσα είσαι! Γέννημα θρέμμα Αργυρούπολης, Ο κολλητός που λες με το πέρασμα του χρόνου έγινε και κουμπάρος! Ο Κώστας. Περιμένω νέα σας. Το μαιλ ισχύει, εάν θέλεις μπορώ να σου δώσω νέα διεύθυνση επικοινωνίας. Περιμένω μαιλ σου, μη χαθούμε. Στο πάρτι στο BIOS δεν μπόρεσα να έρθω. Τι έχουμε στις 30/06/2006?

Υ.Γ. ελπίζω να μην στεναχώρησα κανέναν με τις παρατηρήσεις μου όσον αφορά την κατά τα άλλα καλή οργάνωση του EJEKT, αλλά έμεινα απογοητευμένος από τον ήχο, ίσως όπως λες να ζητάω πολλά για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά νομίζω ότι πρέπει κάποια στιγμή να μιλάμε και λέμε την άποψη μας. Ίσως βοηθήσει προς το καλύτερο.

0 likes

Οι 2 σκηνες ομως ηταν φοβερα βολικες Οταν επαιζε η μια μπαντα η αλλη σκηνη ετοιμαζοταν για την επομενη Εγω μονο και μονο γι αυτο συγχωρω τους διοργανωτες για τον κακο ηχο που υπηρχε μπροστα Οταν μετα τα 2/3 της συναυλιας πηγα λιγο πιο πισω μπορουσα να ακουω την φωνη του B. Οπως και να χει ειδαμε του ΝΟ και αυτο δεν συγκρινεται με τπτ

0 likes

Ναι οι δυο σκηνές ηταν βολικες. Στο παρκιν ειδα πολλα αυτοκίνητα απο Θεσσαλονικη και απο άλλες πόλεις της Ελλάδας. Μου αρεσε αυτή η ποικιλια.

0 likes

chris wrote: Ναι οι δυο σκηνές ηταν βολικες. Στο παρκιν ειδα πολλα αυτοκίνητα απο Θεσσαλονικη και απο άλλες πόλεις της Ελλάδας. Μου αρεσε αυτή η ποικιλια.

έτσι είναι! έχει πολύ πλάκα να πληρώνεις στα διόδια και να ακούς από διπλανά αυτοκίνητα που παίζουν new order να σε χαιρετάνε! μόνο τα κασκόλ μας έλειπαν!!!! και του χρόνου παιδιά!!!

0 likes

chris wrote: Μέσα είσαι!

Τι έχουμε στις 30/06/2006?

Υ.Γ. ελπίζω να μην στεναχώρησα κανέναν με τις παρατηρήσεις μου όσον αφορά την κατά τα άλλα καλή οργάνωση του EJEKT, αλλά έμεινα απογοητευμένος από τον ήχο, ίσως όπως λες να ζητάω πολλά για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά νομίζω ότι πρέπει κάποια στιγμή να μιλάμε και λέμε την άποψη μας. Ίσως βοηθήσει προς το καλύτερο.

Όχι, οι παρατηρήσεις να γίνονται και μάλιστα να είμαστε και απαιτητικοί, απλά να μην τρελενόμαστε.. Πάντως να πω κάτι ακόμα για τον ήχο κι ας με στραβοκοιτάξουν ίσως κάποιοι... Ο ήχος των προηγούμενων συγκροτημάτων δεν ήταν πολύ καλύτερος; Και στους ΝΟ, πέρα από την ένταση η ποιότητα ήταν ή όχι καλή; Το ξέρετε ότι ο ηχολήπτης των ΝΟ δεν ανέβαζε την ένταση όταν του ζητήθηκε, κι ενώ τα μηχανήμτα είχαν τη δυνατότητα; Δεν ξέρω γιατί μη ρωτάτε.. Anyway, εγώ θεωρώ τέλος καλό, όλα πολύ καλά..

Όσο για τις 30: θα παίξει ένα παρτάκι στου Ψυρή, στο Earth, Αριστοφάνους 1. Θα σου πώ νεότερα..

0 likes

γεια χαρα και καλημερα σε ολους. οντωσ το μπουκαλι ητανε γερη χαζομαρα. πωσ και πωσ τουσ περιμεναμε τοσα χρονια και τουσ πεταξαμε μπουκαλι με νερο. ειναι λιγακι ελεοσ. ελπιζω να μην εφυγαν με κακεσ εντυπωσεισ...

υγ. εχω αρκετο υλικο για οποιονδηποτε θελησει να δει φωτο και βιντεο απο την συναυλια

0 likes

Εγώ!!!

:)

Ενδιαφέρομαι για το βιντεο, τη συναυλία δυστυχώς δεν την είδα, την άκουγα κυρίως γιατί έτρεχα πέρα δώθε... please!!

0 likes

καί'γω παρακαλώ! φωτογραφίες έχω αρκετες και μέσα στις επόμενες ώρες θα τις βάλω στο thread, αλλά το video θα το ήθελα πολύ

0 likes

ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ.

0 likes

ΚΑΙ ΤΟ VIDEAKI ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ

0 likes

Δεν θα συμφωνήσω ότι ο ήχος ήταν χάλια. Σίγουρα θα μπορόύσε να είναι καλύτερος αλλά όχι και χάλια και βέβαια κι εγώ θα ήθελα παραπάνω ένταση. Ας μείνουμε όμως στην ουσία. Για μένα πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο ετών... είδα τους New Order live και το setlist ήταν καταπληκτικό. Με ιδιαίτερη συγκίνηση άκουσα τα αγαπημένα Joy Division songs με τα οποία μεγάλωσα. Απλά μια αξέχαστη βραδυά.... a night to remember....

0 likes

Ακόμα έχω στα αυτιά μου την κομματάρα

...When you are alone at night You search yourself for all the things that you believe are right If you give it all away You throw away your only chance to be here today Then a fight breaks out on your street You lose another broken heart in a land of meat My friend he took his final breath Now I know the perfect kiss is the kiss of death.

0 likes

vassilispe wrote: Και τι μπορούν να κάνουν οι διοργανωτές; Να απαγορεύσουν τα μπουκάλια επειδή κάποιοι είναι ηλίθιοι ή να έχουν τα ΜΑΤ ανάμεσα στον κόσμο;;;

μιλάς σοβαρά? εμάς μας κάναν έλεγχο για μπουκάλια μόλις μπήκαμε οπότε νομίζω φάνηκε ξεκάθαρα οτι δεν θα επιτρεπόταν τέτοια πράγματα...και δεν είναι να πεις οτι ζητήσαν και τίποτα οι άνθρωποι, μπουκάλια να μην πετάγονται στα κεφάλια τους προσπαθήσαν να αποτρέψουν....Ούτε (βιντιο)κάμερες κατασχέσανε, ούτε τους δύσκολους κάνανε μόλις βγήκανε τα κινητά, αξιοπρεπέστατοι και επαγγελματίες. Άμα μου λέτε οτι παρ'όλα αυτά έγινε και τέτοιο περιστατικό, ε τι να πω πια....

Όσο για τον ήχο, έχω ακούσει και καλύτερα και χειρότερα...Παράπονο δεν έχω όμως. Ας ξαναζούσα τη συναυλία και με τη μισή ποιότητα ήχου :)

0 likes

ΥΓ βιντεάκι και γω ενδιαφέρομαι, στο τρένο πίσω προσπαθήσαμε να παίξουμε το δικό μας αλλά βγήκε χάλια :(

0 likes

freeze wrote:

vassilispe wrote: Και τι μπορούν να κάνουν οι διοργανωτές; Να απαγορεύσουν τα μπουκάλια επειδή κάποιοι είναι ηλίθιοι ή να έχουν τα ΜΑΤ ανάμεσα στον κόσμο;;;

μιλάς σοβαρά? εμάς μας κάναν έλεγχο για μπουκάλια μόλις μπήκαμε οπότε νομίζω φάνηκε ξεκάθαρα οτι δεν θα επιτρεπόταν τέτοια πράγματα...και δεν είναι να πεις οτι ζητήσαν και τίποτα οι άνθρωποι, μπουκάλια να μην πετάγονται στα κεφάλια τους προσπαθήσαν να αποτρέψουν....Ούτε (βιντιο)κάμερες κατασχέσανε, ούτε τους δύσκολους κάνανε μόλις βγήκανε τα κινητά, αξιοπρεπέστατοι και επαγγελματίες. Άμα μου λέτε οτι παρ'όλα αυτά έγινε και τέτοιο περιστατικό, ε τι να πω πια....

Όσο για τον ήχο, έχω ακούσει και καλύτερα και χειρότερα...Παράπονο δεν έχω όμως. Ας ξαναζούσα τη συναυλία και με τη μισή ποιότητα ήχου :)

η security ήταν χαλαρή και καλά έκανε και ήταν. Έψαχναν ανά διαστήματα, ίσως και λίγο επιλεκτικά ή ανάλογα με το τι έβλεπαν ότι κρατούσε ο καθένας. Αυτά που κορόιδευα σε festival του εξωτερικού σχετικά με την ασφάλεια δεν τα είχαμε. Αν εμείς είμαστε γαϊδούρια δεν μας φταίει κανείς.

0 likes

georgo konstantinidis wrote: η security ήταν χαλαρή και καλά έκανε και ήταν.

συμφωνώ απόλυτα.

Έψαχναν ανά διαστήματα, ίσως και λίγο επιλεκτικά ή ανάλογα με το τι έβλεπαν ότι κρατούσε ο καθένας. Αυτά που κορόιδευα σε festival του εξωτερικού σχετικά με την ασφάλεια δεν τα είχαμε. Αν εμείς είμαστε γαϊδούρια δεν μας φταίει κανείς.

Και στο εξωτερικό εξαρτάται απο το συγκρότημα και το venue...Εξάλλου, σχεδόν κανένα συγκρότημα (Νικ Κέιβ εξαιρείται) δεν θα χρησιμοποιήσει την ηχογράφηση του Ρόδον ή του Μύλου στο για το Live CD slash DVD που θα κυκλοφορήσει οπότε δεν έχει λόγο η security να είναι τόσο αυστηρή με τα audiovisual bootleg....Live Glasto/Reading/Shepherds Bush όμως έχουν κυκλοφορήσει

Μόνο ένα συγκρότημα θυμάμαι να έχει ασφάλεια εξωτερικού και όλως τυχαίως :rolleyes: ήταν συγκρότημα που δε συμπαθούσα και με ψήσαν να πάω....Οι White Stripes στο θέατρο Γης είχαν πολύ αυστηρούς security μέσα στο κοινό ντυμένοι με ρούχα Αλεξ Clockwork Orange μάλιστα....Την είπαν χοντρά σε μια κοπελίτσα εξ Αμερικής που τους φίλμαρε που και που και πρέπει να έχασε μεγάλο κομμάτι της συναυλίας μέχρι να ξεδιαλύνει την κατάσταση. Δε λέω οτι δεν παρανομούσε η κοπελίτσα αλλα υπάρχει τρόπος και τρόπος να τα κάνεις αυτά. Δε ξέρω, ίσως με είχε εκνευρίσει και το ότι μας ανάγκασαν να πετάξουμε όλο το νερό που είχαμε πριν μπούμε αλλά αυτό μάλλον ήταν διαταγή σπονσορα Λουτράκι/Ηβη/3Ε? για να δώσουμε λεφτά μέσα. Θα περίμενε κανείς οι Radiohead να είχαν τέτοια αλλά μας την βγήκαν οι Stripes....οι οποίοι μετά ακύρωσαν και τη συναυλία στην Αθήνα λόγω αέρα και δώσαν αφορμή στα ξένα περιοδικά πχ Q να κάνουν και ένα πολύ κακό review για την συναυλιακή υποδομή Ελλάδας, το οποίο αν και σωστό κατα βάση ήταν grossly exaggerated...ευτυχώς δε φαίνεται να έχει αποτρέψει συκροτήματα απτο να έρχονται :thumb:

0 likes

Φήμες αναφέρουν ότι πρόκειται να ξανά ηχογραφήσουν τραγούδια των Joy Division με τραγουδιστή τον Bernard. Έχει ακούσει ή διαβάσει κανείς τίποτα σχετικό που να επιβεβαιώνει αυτές τις φήμες. Αν ναι που? Ποία είναι η γνώμη σας για αυτό?

PS. Εφόσον οι απόψεις για την ποιότητα του ήχου διίστανται στη θέση του**“worst”** όπως θα έχετε δει άλλωστε έβαλα “......”

0 likes

freeze wrote:

συμφωνώ απόλυτα.

Έψαχναν ανά διαστήματα, ίσως και λίγο επιλεκτικά ή ανάλογα με το τι έβλεπαν ότι κρατούσε ο καθένας. Αυτά που κορόιδευα σε festival του εξωτερικού σχετικά με την ασφάλεια δεν τα είχαμε. Αν εμείς είμαστε γαϊδούρια δεν μας φταίει κανείς.

Και στο εξωτερικό εξαρτάται απο το συγκρότημα και το venue...Εξάλλου, σχεδόν κανένα συγκρότημα (Νικ Κέιβ εξαιρείται) δεν θα χρησιμοποιήσει την ηχογράφηση του Ρόδον ή του Μύλου στο για το Live CD slash DVD που θα κυκλοφορήσει οπότε δεν έχει λόγο η security να είναι τόσο αυστηρή με τα audiovisual bootleg....Live Glasto/Reading/Shepherds Bush όμως έχουν κυκλοφορήσει

Μόνο ένα συγκρότημα θυμάμαι να έχει ασφάλεια εξωτερικού και όλως τυχαίως :rolleyes: ήταν συγκρότημα που δε συμπαθούσα και με ψήσαν να πάω....Οι White Stripes στο θέατρο Γης είχαν πολύ αυστηρούς security μέσα στο κοινό ντυμένοι με ρούχα Αλεξ Clockwork Orange μάλιστα....Την είπαν χοντρά σε μια κοπελίτσα εξ Αμερικής που τους φίλμαρε που και που και πρέπει να έχασε μεγάλο κομμάτι της συναυλίας μέχρι να ξεδιαλύνει την κατάσταση. Δε λέω οτι δεν παρανομούσε η κοπελίτσα αλλα υπάρχει τρόπος και τρόπος να τα κάνεις αυτά. Δε ξέρω, ίσως με είχε εκνευρίσει και το ότι μας ανάγκασαν να πετάξουμε όλο το νερό που είχαμε πριν μπούμε αλλά αυτό μάλλον ήταν διαταγή σπονσορα Λουτράκι/Ηβη/3Ε? για να δώσουμε λεφτά μέσα. Θα περίμενε κανείς οι Radiohead να είχαν τέτοια αλλά μας την βγήκαν οι Stripes....οι οποίοι μετά ακύρωσαν και τη συναυλία στην Αθήνα λόγω αέρα και δώσαν αφορμή στα ξένα περιοδικά πχ Q να κάνουν και ένα πολύ κακό review για την συναυλιακή υποδομή Ελλάδας, το οποίο αν και σωστό κατα βάση ήταν grossly exaggerated...ευτυχώς δε φαίνεται να έχει αποτρέψει συκροτήματα απτο να έρχονται :thumb:

0 likes

εμείς είμαστε γαϊδούρια.-

chris wrote:

freeze wrote:

συμφωνώ απόλυτα.

0 likes

Πολύ καλή συναυλία από πολλές απόψεις (καλή επιλογή κομματιών,αρκετός και εκδηλωτικός κόσμος, ο ήχος ήταν απλά οκ, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερος , αλλά δε χάλασε το συνολικό αποτέλεσμα καθόλου. Θα προτιμούσα ως μόνη αλλαγή στο setlist την αντικατάσταση των wo, wftsc από π.χ. τα hnwyd,dc (για να μην αναζητήσω κάτι ανάμεσα στα πολλά αγαπημένα του κοντινού ή μακρινού παρελθόντος). Καλύτερη στιγμή της συναυλίας το πρώτο τέταρτο όπου η αντίδραση του κόσμου και η όλη ατμόσφαιρα ήταν συγκλονιστικές!Μακάρι να ξανάρθουν σύντομα! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές που τους έφεραν.

0 likes

chris wrote: Φήμες αναφέρουν ότι πρόκειται να ξανά ηχογραφήσουν τραγούδια των Joy Division με τραγουδιστή τον Bernard. Έχει ακούσει ή διαβάσει κανείς τίποτα σχετικό που να επιβεβαιώνει αυτές τις φήμες. Αν ναι που? Ποία είναι η γνώμη σας για αυτό?

PS. Εφόσον οι απόψεις για την ποιότητα του ήχου διίστανται στη θέση του**“worst”** όπως θα έχετε δει άλλωστε έβαλα “......”

TJ – Joy Division songs, whose idea was it to start playing them again?

PH – my idea to do the JD set, thing is the songs are so great and sound so great that it’s a bit difficult to leave ‘em out, I thought that this time we should be more New Order but when we played ‘em they fit so well in the set that it’s very difficult to leave ‘em out

TJ – have you thought about re-recording them with Bernard singing?

PH – we may do for the film but we haven’t thought about it, no-ones asked us. The film keeps going back.

AS – are you involved in the film?....................................ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΥΕΥΞΗΣ ΤΟΥ HOOKY, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

0 likes

Γεια σας παιδες! Λοιπον καταφερα να βρω χρονο για το ανεβασμα καποιοων φωτογραφιων απο την γαματη αυτη βραδιά Σε λιγες μερες ισως ανεβασω και κανενα βιντεακι οχι τπτ σπουδαιο αλλα για σουβενιρ οτι πρεπει

Προτεινω να ανεβασουμε ολοι ο,τι φωτο ή βιντεο εχουμε απο τη συναυλία

Γι αυτο θα ξεκινησω και topic με αυτο το θεμα για να μπορει να βρει ευκολα οποιος θελει αρχεια απο τη συναυλια

0 likes

Σε ευχαριστώ για τις φωτογραφίες. Άσε που νομίζω ότι υπάρχω στο πλάνο.

0 likes

You're leaving NewOrderOnline

This link goes to an external website we don't operate, which has its own privacy policy and terms.

Destination:
Continue ↗