Sad ću da ti ispričam kako sam ja dobila vizu, haha.
Kad sam saznala da sviraju u HP u junu, odmah sam naručila kartu preko jednog lika iz Mančestera i to je bilo ok, kupio on dve, za sebe i mene, poslao mi email kao potvrdu da je uspešno kupio 2 karte i tako to. Tek onda je nastao haos. Vidiš, pošto u to vreme nisam poznavala nikoga iz UK (mislim, nisam mogla da odem u ambasadu i kažem da imam virtuelne prijatelje - oni bi odmah pomislili kako idem tamo da se udam, haha) morala sam da se cimam po agencijama da rezervišem hotel, čekam potvrdu rezervacije, rezervišem avio kartu (i tu su me ispalili zlobnici, zakinuli mi boravak u Londonu za čitavih 6 sati), pa ono, potvrda o stalnom radnom odnosu i bla, bla ... Onda odem u ambasadu i prvo me ona riba na šalteru pita: da li imam prijatelje i rodjake tamo? i ja lepo kažem 'ne', onda me ona pita 'a zašto idem' i ja kažem zbog koncerta i ona mi tu zatraži da vidi kartu. Strašno! Ja joj onda kažem da mi je kartu kupio neko iz Engleske a ona će: Pa kako, sad si rekla da nemaš nikoga tamo!!! Užas! Onda joj objasnim da je to lik sa website-a i naravno, odmah me okarakterišu kao sumnjivu i pošalju me na razgovor kod Britanca. To je neki što nenormalno liči na onog lika što je vodio neki dokumentarac putujući po Americi, mislim da se zove Lui ili tako nešto, ne znam da li si gledao, bilo je na B92 :D ... I onda on krene sa istim pitanjima ali me je pitao i na čiji koncert idem i ja kažem New Order i on se tu oduševi, spomene i P. Hook-a ali me je ipak pitao i kao jedno trik pitanje čisto da utvrdi da li lažem ili ne, nešto u stilu: Ko je bio originalni pevač grupe New Order? I ja mu ko iz topa tu kažem: uvek B. Sumner, ali ako ste mislili na JD onda je to druga stvar. Tako da smo malo popričali o bendu, on mi potpisao za vizu i eto ...
NADAM SE DA TE NISAM SMORILAAAAA!!!!!!
Viza mi skoro istekla i hoću da umrem sto ne mogu da idem u London i Mančester na koncerte.