Skip to content

добро пожаловать/dobrodošlica/witać/vítám!

Archived

24 replies · 13,703 views

This is an archived legacy thread. Replies are closed, but the discussion is preserved.

Welcome to the new forum for New Order fans from Slavic-language countries!

Please put the language of the thread in which you are writing in the title of your thread, so it will be easier for NOOLers to find the thread they want. And follow the NOOL code of conduct, please!

По-русски:

Добро пожаловать на новый форум любителей New Order из славянских стран!

Пожалуйста, укажите язык в заглавии ветки ("русский"), чтобы посетители сайта могли ориентироваться, где им писать. Пожалуйста, следуйте правилам поведения, принятым на нашем сайте. Спасибо!

AgentWood with much help from Ian Schmidt :thumb:

Dobro došli na novi forum posvećen fanovima New Order-a, koji govore neki od slovenskih jezika. Molimo vas da u nazivu topic-a obavezno naznacite na kom jeziku pisete kako bi ostali clanovi mogli lakse da se snađu. Veliko hvala! :thumb:

0 likes

fala kurcu napokon jedan balkanski jezik (frendica mi negoduje zbog ovog balkanski)... dojadilo nam je čitati sva ona sranja na engleskom jeziku, jebote ko da mi jadnici s ponositog poluotoka balkana ne postojimo... ha ha ha ha... sorry moramo se malo našaliti.. to nam jedino preostaje u tranzicijskoj zemlji lipoj našoj silovanoj..

0 likes

Čekaj, zar ovo ne bi trebalo da bude forum oslobođen predrasuda?

0 likes

Zdravo! :)

Dobar avatar! :thumb:

0 likes

Zdravo ,Maya!:D

0 likes

Hey Plain Lazy,

mozes li mi pomoći u vezi dve stvari:

1. Zašto meni nije izašao nickname umesto punog imena, a jesam ga ukucala u polje za nick?

2. Nije mi se pojavio opis jedne slike koju sam upload-ovala koji sam pisala u comment .

Da li znaš kako da popravim to?

Hvala ti

E, da još nešto : ni signature mi se ne pojavljuje

0 likes

Da li si chekirala opciju Use nickname on the site? (idi na edit profile)

Isto vazi i za signature....

Ajd proveri, ako nije do toga, najbolje da kontaktiras admina onda :)

0 likes

Flaming June wrote: Zdravo ,Maya!:D

And for a Brit, he actually pronouces it very well :clap:

Beware, Johnny! I can moderate you here :evil4:

0 likes

E, jeste, nisam čekirala

:uhoh:

Hvala :bow:

no međutim još ne znam gde mi se dede potpis :angry:

A jesi li ti devojčica ili dečak? :brow:

0 likes

DankaDarkO wrote:

A jesi li ti devojčica ili dečak? :brow:

:laugh:

Devojcica 100% :nod:

A jesi li ti Danka ili Darko? :eek: :wink:

Nego, ne znam za signature, probaj opet da ga ukucas i obavezno klikni save kad zavrsis (u donjem desnom uglu, ja mislim)

0 likes

:lol:

Ja sam Danka a ovo Darko sam iskovala od Dark i darko kao prezime lika Donija iz istoimenog filma.

Tako se nekako isto osećam, samo što (još) ne vidjam zečeve.

:uhoh:

0 likes

A gde si u ovoj nasoj smanjenoj zemlji? :)

0 likes

Pa u Beogradu, tačnije radim na štajgi :laugh: :lol:

Šala mala, ali zaista mi je firma kod zeležničke

Inače sam sa banovog brda

A ti?

0 likes

:eek:

Ja sam na Ceraku tj. Vidikovcu tj. Filmski grad, kako god volis :p

Mozda se ponekad i vidjamo u busu a da to i ne znamo haha

Onda smo mi sada zvanicni Belgrade Order hihi :wink:

0 likes

vidi stvarno :wink:

A čime se inače baviš, ako nije tajna?

Koliko godina imaš?

0 likes

i kuda se krećeš , gde izlaziš?

0 likes

Radim za Mascom. To je generalni uvoznik i distributer svih Warnerovih (muzicka) izdanja na ovim prostorima. Takodje radimo i neke domace ploce itd itd

Imam 28 godina ........... mada to sve pise ako kliknes na moj profil tj na moje ime ovde :)

Ti?.............. (ako nije tajna) :wink:

edit: obicno nas mozes naci u Street-u ili Bollywood-u.

0 likes

Čoveče, još će ispasti i da se znamo :clap:

Da, i ja imam isto godina. Radim sa nekim programerima kao office menadžer, inače sam psiho po struci pa se silno zabavljam :scratch:

Ja sam doskora visila skoro po planu: prvo se ide u Idiot, zatim u Dolar pa u Mamu, a odnedavno u Ani4pištolja.... baš ne bi bilo loše da se ode na neko novo mesto....

Tamo u Streetu sam bila jednom, a na ovom drugom mestu nisam, čula jesam. Gde to beše i kakvo je mesto?

0 likes

Haha....

Mi u Bollywood idemo samo zbog Cobra piva, jedino mesto koje ga ima, mmmmmmmm

Stari Bollywood je ok, uradjen je skroz u Indija stilu i skroz je opustajuci, dok je nov na krsh mestu (Strahinica Bana, haha) ali je ok kad je lepo vreme i ne nestane Cobre sa zaliha ;-)

Da li si i ti htela da ides u Poseydon 13. maja?? Boze, kakva ispala decenije! :(

0 likes

Naravno da jesam.

Još je pazi moj ortak vlasnik tog mesta, pa sam potpuno usplahireno iščekivala hoće li nam srediti da se upoznademo sa Perom, uzmemo autogram , slikamo se etc.

Medjutim , odemo pre toga na Depeche mode night u KST sa sve onom decom, čekajući da dođe trenutak da krenemo no međutim ortak nam javlja da nam nije uspeo da sredi ufur a i neće nigde biti Pere. I znaš šta , da je bio a da nismo ušli tek bih se ubila.

I tako elem se iskakah više od one dece u KStu, a posle je počeo bedak. :banghead:

0 likes

Ma pusti bila je to jedna jaaaako tuzna noc :cry:

Da li si posle cula na Metropolisu kako je navodno Hook bio na aerodromu tog dana ali i da je brze bolje navatao prvi sledeci avion za nazad hmmmm

Mene sad svasta interesuje, nemoj da zameris... :)

Od kada si fan? i slicno....

Ja sam ih gledala prosle godine u Londonu a dace Bog i ove u oktobru dva puta :jump:

Neke detalje cu ipak da sacuvam da ti kazem u mailu, nije sve za ovo mesto haha ...... ;-)

0 likes

:shades:

0 likes

UpDownTurnAround wrote: :shades:

somebody was bored tonight eh?...

0 likes

for more info about DVD set, her I strongly advise you search cheap DVD on eBay.

0 likes

cheapdvd cheapdvd wrote: for more info about DVD set, her I strongly advise you search cheap DVD on eBay.

Take your cheap DVDs and either fuck off and hector customers at the local pub or shove 'em up your arse.

:angry: :angry: :thumbdown:

0 likes

You're leaving NewOrderOnline

This link goes to an external website we don't operate, which has its own privacy policy and terms.

Destination:
Continue ↗