Ovo je topic za Anchor Girl i Baobab da daju full report sa koncerta, znam da sam malo poranila ali dosadno mi je na poslu trenutno. ![]()
Brixton 10/11/05
Archived7 replies · 6,102 views
NObabe wrote: Ovo je topic za Anchor Girl i Baobab da daju full report sa koncerta, znam da sam malo poranila ali dosadno mi je na poslu trenutno.
da, da. dogovoreno. nisi poranila, mi se oporavljamo od predhodne "teske" noci. bili smo van londona 3 dana, gledali vrlo zanimljiv play (some girls are bigger than others, sa the smiths pesmama kao inicijacijom.)
bas su nam danas stigle cigare iz srbije. ali ne mozemo mnogo ni da pusimo
jer imamo tezak grip.
nadamo se da nece trajati do cetvrtka.
pozdrav
Anchor Girl, hoces li napisati taj izvestaj ili se ljuta na mene zato sto ne volim Republic?
:D
NObabe wrote: Anchor Girl, hoces li napisati taj izvestaj ili se ljuta na mene zato sto ne volim Republic?
:D
Maja, ja ljuta na tebe? salis se!! ti si bar jedna od retkih prijatnih (apoliticnih)ljudi na ovom sajtu....jos uvek treba da se probudim ali cu probati sa izvestajem sada a D (kad bude imao vremena: zbog Brixton-a i MNCH danas radi od 4-12 pa sutra od 6:45 do 3:\ohwell: ) ce ti sigurno to mnogo bolje reci nego ja....
Moram ti priznati da sam razmisljala da prestanem da posecujem ovaj site ali o razlozima cu ti reci putem e-mail.
Nemamo fotke jer, fuck it, nemamo photo mobilne, a photo aparat je ogroman i ne bi nas pustili. Videcemo da za Mnch kupimo one jeftine single use pa sta bude![]()
Gig je, kao sto si vec i na ovom sajtu mogla da primetis, zbilja bio GREAT! Posto sam ih ja videla prvi put 2001, moram ti priznati da su Ceremony, Temptation, Love Vigilantes bile mozda najbolje verzije koje sam ja cula uzivo do sada!! Posto nama dragi momci nisu bili pijani kao za Hyde Park (ali i to je bilo simpaticno, zar ne?) mislim da su stvarno mnogo dobro svirali. Your Silent Face je bio posebno drag momenat za D i mene, i moram ti priznati da sam plakala. Turn- perfektno izvodjenje i drago mi je da su je izvodili sinoc jer sam ocekivala tu stvar za HP ali se nije bilo dogodilo. Meni licno je drago sto su izvodili JD stvari koje ranije naravno nisam imala prilike da cujem live (a i kako bih, hehe): Shadowplay i Warsaw!!! Genijalno!! Mi nismo bili bas u moshpit-u jer sam se poslednji put u Brixton-u (Moby gig aj 05') onesvestila tako da sam sinoc bila pissed na sebe sto mi je telo slabo (i mozda matoro?) za te stvari u zatvorenim salama....posto ja nisam visoka osoba, bilo mi je zao sto ljudi oko nas nisu bili "dancing" i.e. jumping type (kao ja lol) pa sam bila jedina koja je predstavljala high-monkey type....Ali, ali, ali, za LWTUA su svi odjednom poceli moshpit u celoj sali i to je bilo zbilja super. Nema jedan downside za sinocni gig- ukusi su razliciti i ja sam mozda ocekivala neke starije stvari kao npr. Technique ali sve je bilo super i raspored pesama odlican: zamisli posle Temptation Your Silent Face. Moj najveci credit za sinoc (ao tako mogu da kazem jer Barney-ja i Hooky-ja mnogo volim) ide Steve-u!!! Taj covek je genije. Maja, on uvek dobro svira, on je drum masina ali sinoc se pokazalo zasto je Steve kicma NO!!
Dennis ce ti verovatno sve to bolje objasniti narocito jer je to bio drugi gig za njega i zelja mu je ispunjena: Barney i okarine za Your Silent Face) a i verovatno zato (ako smem ovde da kazem) sto smo duvali neku vutru pre gig-a i totalno sam bila out!! Verovatno niko ne bi poverao da neko nizak i mali poput mene, jos zensko, moze sam tako da izaziva sutke:D ne namerno, naravno!
Nadam se da te sve ovo nije zamaralo.
Pozdrav
M![]()
btw, ispravka: mislila sam Transmission a rekla Temptation (jebiga it's tempting
)
dakle, izveli su YSF posle Transmission a ne Temptation.
dakle, Anchor Girl se jos uvek nije probudila![]()
<--- ovo samo kao znak da sam procitala i da me NISI uopste smorila pricom, naprotiv ... Brisem, boli me stomak grozno, posalji mi mail, pliz