Skip to content

MAKEDONSKI - SKOPJE 18 MAJ 2006

Archived

5 replies · 5,880 views

This is an archived legacy thread. Replies are closed, but the discussion is preserved.

Za site pocituvaci na Joy Division i New Order:

Vo cetvrtok, na 18 maj, vo rok kafeto KRUG vo Skopje ke ja obelezime godisninata od smrtta na Ian Curtis. So pocetok vo 8 navecer ke pustame muzika od JD, NO i drugite grupi povrzani so niv.

KRUG se naogja vo trgovskiot centar Biser vo Aerodrom i raboti do polnok. Dojdete, poubavo e koga sme poveke!

Pozdrav, anek

0 likes

Vecerta na JD + NO pomina mnogu ubavo, site sme zadovolni, se pojavija mnogu ljubiteli :))

pozdrav, anek

0 likes

Sta ste svirali, Anek?

0 likes

Pa, pustali smo otprilike pola-pola (JD i NO). imali smo cetiri sata na raspolaganju. prvo je oko sat vremena islo Joy Division i nesto Warsaw, a kad se narod okupio presli smo na New Order iz perioda pre albuma Brotherhood. Posle smo mesali :). Bilo je puno pesama uzivo, narocito za NO. Na videu je isao Taras Shevchenko koncert. Svima se dopalo i dobili smo poziv i za druge nastupe (meni se nesto Sisters motaju po glavi ;))! Pozdrav, anek

0 likes

Odlicno! :)

Verujem da ste se dobro proveli i zaista uzivali.

Da li to mislis na Sisters u Beogradu? :eek: Ako je tako, onda cu sigurno doci........ :nod:

0 likes

moja omaska :) kad sam rekao "sisters" hteo sam da kazem da su nam ponudili da opet pustamo muziku po nasem izboru na istom mestu- u rock baru KRUG- by the way, kada dodjete u skoplje pozvani ste na pivo i dobru muziku! a posto sisters sviraju u beogradu, to je odlican povod da sledeci put oni budu na dnevnom redu. bicete blagovremeno obavesteni, pa ko voli nek izvoli. pozdravi iz makedonije :)

0 likes

You're leaving NewOrderOnline

This link goes to an external website we don't operate, which has its own privacy policy and terms.

Destination:
Continue ↗