Skip to content

Greek Order meet-up

Archived

4 replies · 5,273 views

This is an archived legacy thread. Replies are closed, but the discussion is preserved.

Mou fainetai oti an den yparxei thread, kaneis - ektos ap'ton Giorgo ki emena - den tha mileisei me imerominies gi' auto... :p

Tha kanonisoume tipota telika i oxi??? Loipon, i sizitisi anoikse, kante ta posts sas gia to pote kai pou volevei ton kathena :wink:

0 likes

Καλημερα σε ολους! Νομιζω πως μετα την Μεγαλη Εβδομαδα ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε επιτελους! Feline ευκαιρω για οποιαδηποτε ημερομηνια σε Θεσ/νικη και οποιδηποτε σαββατοκυριακο σε Αθηνα (οση δουλεια και νa υπαρχει δεν παυει να ειναιτο πρωτο meeting) οποτε θα περιμενω να δω και τις προτασεις απο ολα τα παιδια. Αντε λιγη θετικη ενεργεια, πριν μας φαει η γρουσουζια ορισμενων σε οτι αφορα την συναυλια...Χρειαζεται να φτασει εκεινη η μερα για να κανουμε κατι? ΗΛΙΑ μια χαρα τους τα ειπες στο ceremony:thumb: Την ερχομενη εβδομαδα παιρνω κι'γω τα εισητηρια μου και ο Θεος βοηθος!

0 likes

Sorry που χάθηκα τόσο καιρό :(

Ο Ηλίας κι εγώ μετακομίζουμε στην Κρήτη και είχαμε πολύ τρέξιμο απ' το πάσχα και μετά... Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που θα είμαστε Θεσ/νίκη, αλλά από τις 29 του μηνός θα είμαστε και οι δυο Αθήνα - μέχρι και το Ejekt - οπότε, αν βολέψει, θα μπορούσαμε να κανονίσουμε μια συνάντηση για εκεί.

Λοιπόν... περιμένω ν' ακούσω γνώμες και προτάσεις :wink:

0 likes

μήπως είμαστε λίγο απαράδεκτοι? στο thread των vikings τα παιδιά ζητούν να μας γνωρίσουν! όλοι έχουμε τις δουλειές μας και δεν είμαστε σίγουροι για το πρόγραμμα μας-σύμφωνοι. Συμφωνοι επίσης στο γεγονός (ΕΛΠΙΖΩ) πως δεν θα θέλαμε να διαβάσουμε thread του τύπου πως έγινε η συναυλία κει δεν γνωρίσαμε ή δεν ήπιαμε μια μπύρα με κάποιον έλληνα. Ως έλληνες λοιπόν, κλασσικά την τελευταία στιγμή για να έχει και επιτυχία,(βάζω τον ευατό μου μέσα πρώτο από όλους)ας κανονίσουμε κάτι για τα παιδιά-μια μπύρα σε κάποιο μέρος οπουδήποτε. Παιδιά δίνω και το κινητό μου 6936 896983, μπας και ξεκινήσουμε να κανονίζουμε

0 likes

Αναρωτιέμαι μήπως έφτασε ο καιρός για ένα fan club?

0 likes

You're leaving NewOrderOnline

This link goes to an external website we don't operate, which has its own privacy policy and terms.

Destination:
Continue ↗