Ψέμματα δεν θα πω, οι Film ούτε μου αρέσουν, ούτε μ'άρεσαν. Ίσως με πειράζει που φοράνε τις επιρροές τους στο μανίκι τους τόσο πολύ, ίσως με πειράζει που υποψιάζομαι οτι πιο πολυ σκέφτονται τα μανίκια τους παρά τη μουσική. Χλιαρούς τους περίμενα, χλιαρούς τους βρήκα.
Οι Radio 4 με ξαφνιάσανε ευχάριστα. Ακούγονται (πολύ) καλύτεροι live και νομίζω οτι ήταν άψογο support. Ζεστάναν τον κόσμο και φαινόταν επαγγελματίες αλλά και πρόσχαροι.
Με τους Hooverphonic είναι πολύ καρμι(ρι)κη ιστορία. Τα παλιά εκείνα χρόνια (και απο την πρώτη τους τραγουδίστρια) δεν μου κάναν καλή εντύπωση. Μετά μου άρεσαν μερικά κομμάτια τους. Μπορεί να τους είχα πετύχει και σε κάποιο live εν τω μεταξυ, δε θυμάμαι. Τεσπα, ήμουν έτοιμη να τους κρίνω με ανοιχτό μυαλό και αυτιά. Τους βρήκα απογοητευτικούς και όχι καλή επιλογή support. Είδα που τους τσέκαρε και ο Hooky....Μάλλον το φόρεμα της κας Hooverphonic τσέκερνε, αλλά ο φίλος μου διατείνει οτι ο ήχος των Monaco θα μπορούσε να συμπλεύσει με τους Hooverphonic και λέει οτι ο Hooky μπορεί να το άκουγε απο αυτήν την άποψη.