Skip to content

massive θα πάει κανείς?

Archived

6 replies · 4,403 views

This is an archived legacy thread. Replies are closed, but the discussion is preserved.

ακόμη σκέφτομαι αν θα πάω massive attack. τους έχω δει υπερβολικά πολλές φορές, μου αρέσουν πολύ ΑΛΛΑ σκέφτομαι πως δεν θέλω να χάσω ή και να αλλάξει το mood που μου έχει αφήσει το ejekt...

0 likes

Ναι θα πάω γιατί τους έχασα τότε στον Λυκαβυττό και ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου...είχαμε κατέβει για REM με την ελπίδα να βρούμε εισητήρια και για Massive αλλα :cry: Εξάλλου σκέφτομαι και τη συναυλιακή ανυδρία των πρόσφατων χρόνων και έχω αποφασίσει κάλιο πέντε και στο χέρι...

Σήμερα κάποιος "καλοθελητής" μου είπε οτι η Φρέιζερ θα είναι μόνο στην Αθήνα....ισχύει?

0 likes

Ειναι τρομεροι αλλα θα προτιμούσα κατι νεο για τον ελληνικο χωρο, οχι τα ιδια και τα ιδια, θα συμφωνήσω και για το θεμα το mood δε θαθελα να αλλαξω τοσο γρήγορα παραστάσεις.... εχω λιωσει τα βινιλια των JD.

0 likes

θα πάω.είμαι της άποψης ότι όταν έρχονται καλά ονόματα στην πόλη μας / στην Ελλάδα δεν πρέπει να τα χάνουμε έστω και αν τα έχουμε ξαναδεί ή έστω και αν ακόμη τυχαίνει να εμφανίζονται πολλά ενδιαφέροντα συγκροτήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα (πράγμα σπάνιο για Θεσσαλονίκη). Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το best of tour και μάλιστα -ελπίζω- και με τη Liz.

0 likes

yeap. molis agorasa ticket tha tous do gia polosti fora. stin thessaloniki bebaia.

akouga republic thes kai egine thema me ta eisitiria 40 euro kai na fantasteite pos sta skopia tha paiksoun me 8 euro parakalo....

ayti einai i eladitsa mas distixos.

0 likes

sir_tonimanak wrote: yeap. molis agorasa ticket tha tous do gia polosti fora. stin thessaloniki bebaia.

akouga republic thes kai egine thema me ta eisitiria 40 euro kai na fantasteite pos sta skopia tha paiksoun me 8 euro parakalo....

ayti einai i eladitsa mas distixos.

μα ποιος το διοργανώνει? με 47 είδαμε new order και τους υπόλοιπους, περάσαμε σχεδόν μισή μέρα μέσα σε ένα αεροδρόμιο. Τόσο ακριβό είναι το περίπτερο 17?????? ε?????? δεν άκουσα????

0 likes

yeap

0 likes

You're leaving NewOrderOnline

This link goes to an external website we don't operate, which has its own privacy policy and terms.

Destination:
Continue ↗